Kies voor een leefstijl en niet voor een dieet.
Een dieet is tijdelijk, je leefstijl voor altijd.
Dit zijn de eerste 12 weken van je nieuwe gezondere leven.

Ontdek hoe je in 4 fases een betere fysieke en mentale gezondheid kunt bereiken. Banting Nederland deelt de kennis en de vaardigheden met je zodat je die zelf kunt toepassen.
Verander je leven!

 • Ben je de grip kwijt op je gezondheid, vitaliteit en gewicht?
 • Heb je gehoord dat een ketogeen dieet goed werkt bij allerlei klachten en ziektebeelden?
 • Dat je er zonder moeite mee op gewicht kunt komen?
 • Wil je zo’n dieet wel volgen maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken in combinatie met jouw klachten of gezondheidssituatie?
 • Ben je al begonnen met een ketogeen dieet en loop je vast?
 • Heb je begeleiding nodig om het passend te maken bij jouw leven en persoonlijke situatie?

Bij Banting Nederland vind je de kennis en ondersteuning om je nieuwe ketogene leefstijl tot een goed en duurzaam resultaat te brengen.

Meer weten? Boek nu een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Banting Leefstijl Programma Online – normaal € 249 – IN JANUARI SLECHTS €149 MET ACTIECODE: JA2020

Dit krijg je bij het Banting Leefstijl Programma Online:

 • Wekelijkse lessen en video’s met opdrachten en werkdocumenten om praktisch en met een goed begrip van het proces je nieuwe leefstijl op te bouwen.
 • Werkdocumenten en opdrachten om mee aan de slag te gaan.
 • Toegang tot de maandelijkse Q&A gedurende het online programma.
 • Toegang tot de Banting Community op Facebook.
 • Literatuurlijst voor de beste Bantingproof kookboeken en informatieve boeken.

Dit zijn de eerste stappen naar je nieuwe gezonde leven.
Dat duurt langer dan twaalf weken…
het is voor de rest van je leven.

Wie is Louisette Blikkenhorst?

Ik ben ketogeen dieet expert, orthomoleculair en kPNI therapeut en coach. Internationaal gediplomeerd met jarenlange praktijkervaring. Als geen ander kan ik voeding en leefstijl inzetten bij allerlei symptomen, klachten en chronische ziektebeelden. Daarmee boek ik hele goede resultaten.
“Al jaren ben ik op zoek naar een effectieve manier van eten en leven die daadwerkelijk je gezondheid kan herstellen. Uiteindelijk heb ik die gevonden in het ketogeen dieet. Bijkomend effect is dat je er ook nog gewicht mee verliest.”

De afgelopen jaren begeleidde ik mensen naar een gezonde manier van leven Banting-style waarbij hun klachten en symptomen verminderden of verdwenen. Met orthomoleculaire ondersteuning en kPNI inzichten bereiken mijn klanten niet alleen snelle verbeteringen maar ook resultaten op de lange termijn.

Mijn agenda liep intussen aardig vol. Om het groeiend aantal klanten te kunnen helpen is het Banting Leefstijl Programma Online ontworpen. Zo kunnen nog meer mensen profiteren van deze gezonde leefstijl.

Ervaringen van deelnemers

HET KOST ME GEEN MOEITE OM VOOR GEZONDE VOEDING TE KIEZEN

Ik benaderde Louisette omdat ik goed voor mijn lijf wilde zorgen en minder last wilde hebben van energiedips. Na een uitgebreide intake gaf ze me haar adviezen stukje bij beetje. Zo werd ik niet overvoerd en lukte het me mijn leven langzaam maar zeker om te buigen. Dat ik haar kon benaderen als ik even twijfelde of me ‘anders dan anders’ voelde was geruststellend. Haar begeleiding behoedt me voor een terugval. Resultaat na een paar maanden: ik voel me fitter, ben 8 kilo kwijt en ik heb nauwelijks energiedips.

Maaike - 40 jaar
LOUISETTE IS EEN HELE FIJNE THERAPEUT MET EEN SCHAT AAN KENNIS

Het viel me in eerste instantie niet mee om in ketose te komen. Ik heb veel last van vermoeidheid en rommelende ontlasting gehad en ik bleef langer moe dan verwacht. Louisette heeft me steeds geduldig bijgestaan en uitleg gegeven. Toen dat effect eenmaal kwam begon ik me heel erg goed te voelen, zelfs geweldig op bepaalde momenten. Louisette is een hele fijne therapeute met een schat aan kennis. Ze denkt goed met je mee en denkt verder dan alleen de voeding. Ze is geduldig en heeft een goed gevoel voor humor. Ik kan zowel Banting als Louisette van harte aanbevelen!

Suzanne - 42 jaar
MIJN BROEKEN GLIJDEN LETTERLIJK VAN MIJN HEUPEN

Mijn hele volwassen leven is mijn gewicht een worsteling geweest. En hoe zorgvuldiger ik in de loop van de jaren ook ging eten werd ik in de loop van de jaren steeds zwaarder, hield vocht vast en kreeg standaard een vervelende opgeblazen gevoel na een maaltijd. In overleg met mijn huisarts ben ik eind juli 2018 met het traject bij Louisette begonnen. Sindsdien ben ik in een nieuwe wereld gevallen. Wat ook tot mijn grote verbazing en verrassing kwam, is dat ik over mijn hele lijf ging afvallen, niet alleen in mijn gezicht. Ik blijf hierdoor mooi in balans.

Monique – 48 jaar

Elk dieet in de wereld belooft in een aantal weken resultaat. Helaas falen de meeste diëten op de lange termijn. Wil je echt gezond en slank zijn voor de rest van je leven dan heb je meer dan een paar weken nodig. Het Banting Leefstijl Programma maakt in een paar weken de eerste verbeteringen zichtbaar, maar de echte winst zit ‘m in de lange termijn. Dat is het ultieme doel.

Wil je niet langer lijden onder een ongezonde leefstijl?
Stop dan met denken in diëten. Vergeet korte termijn doelen, denk groter, ga voor het totale plaatje. Een gezond leven duurt langer dan 12 weken, het is de rest van je leven.

De Banting Leefstijl is arm aan koolhydraten, rijk aan gezonde vetten. Het leert je lichaam weer vet als primaire bron van energie te gebruiken. Je ontwikkelt een ketogene leefstijl waarbij je stofwisseling flexibel wordt en moeiteloos switcht tussen vetten en koolhydraten. Zo heb je altijd genoeg energie voor elke situatie.

Wil je weten of het Banting Leefstijl Programma Online voor jou gaat werken?

Het valt je misschien al op… bij Banting doen we niet aan kant-en-klare weekmenu’s en niet aan recepten. Het is veel belangrijker dat je met je eigen voorkeuren en smaak een leefstijl ontwikkelt waar jij je goed bij voelt en die bij jou past. Je wilt toch niet vastzitten aan de smaak en gerechten van iemand anders? Er zijn zoveel goede Bantingproof kookboeken te koop. Op internet zijn al vele recepten te vinden. Je kunt ook koolhydraat arme kookboeken en recepten gebruiken als je maar goede vetten toevoegt. De keus is zo groot dat het echt niet nodig is om daaraan nog meer recepten en menu’s toe te voegen. Het is er allemaal al.

Het Banting Leefstijl Programma is de ideale basis voor jouw nieuwe leefstijl … ongeacht je smaak, voorkeur, filosofie, levensovertuiging en situatie.

Waarschuwing:

Er kleven ook ‘nadelen’ aan Banting. De kans is groot dat je nieuwe kleding in kleinere maten moet gaan kopen, dat je geld moet uitgeven aan de kleermaker om je broeken in te nemen, dat je bril te groot wordt voor je smallere gezicht, dat je zoveel energie krijgt dat je niet meer stil kunt zitten. Dat zijn natuurlijk leuke nadelen.

Een ander nadeel is dat je na het volgen van dit programma gehinderd door kennis niet meer terug kunt naar je oude leefstijl. Je voelt je zoveel beter dan voorheen en je zult duidelijk het verschil merken als je weer je oude gewoontes oppakt.  Natuurlijk is dat niet echt een nadeel maar juist een winstpunt.

Ik verklap het maar meteen…
het doel is niet in 12 weken al je overgewicht kwijt. Of van al je klachten af. Laten we eerlijk zijn, dat klinkt te goed om waar te zijn, en dat is het meestal ook.

Wat je wel kunt doen is je doelen vaststellen en je koers bepalen. En in 12 weken een goede start maken met de rest van je gezonde levensjaren. Je zult al de eerste mooie resultaten halen. Na 12 weken ben je al zover op weg naar herstel van gezondheid, energie en goed gewicht, dat je helemaal geen begeleiding meer nodig hebt.

Het ultieme doel van de Banting Leefstijl is leven op een gezonde manier die bij jou past. Je lichaam trainen om de energiestofwisseling te optimaliseren. Doordat je stofwisseling flexibeler wordt zul je niet weer van voor af aan moeten beginnen als je een keer een feestje hebt. Deze switch in energiehuishouding is duurzaam, natuurlijk en veilig. Je lichaam gaat weer functioneren zoals het ooit bedoeld was.

Door de energiestofwisseling te optimaliseren zal het lichamelijke en mentale aanpassingsvermogen groeien. Je bent sterker bij stress, ziektes en grote sportprestaties. Je reserves nemen toe. Dit betekent dat je de beschikking hebt over veel meer energie om alle lichaamsprocessen goed te laten verlopen. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. En dat voel je. Je kunt de toekomst met meer kracht en zelfvertrouwen tegemoet zien. Dat is een belofte die ik graag doe.