Kennis passie ervaring

Ik ben Louisette Blikkenhorst (1972) en ik noem mij: Banting coach, ketogeen therapeut, orthomoleculair therapeut, klinisch PNI therapeut, leefstijlcoach, voedingskundige … maar vooral noem ik mij optimist, waarheidszoeker, leerling, onderwijzer, mogelijk-maker, logisch denker en inspirator.

KNO-kind

Als kind had ik regelmatig oorontstekingen en andere KNO-problemen. Na jaren van antibioticakuren en poliklinische ingrepen was ik niet meer het vrolijke energieke kind. Bezoeken aan verschillende complementaire behandelaren hebben me weer op de rit gekregen. Met die ervaring in mijn bagage ben ik mij gaan ontwikkelen. In acute gevallen is het natuurlijk goed dat er artsen en ziekenhuizen zijn die levens redden. Mijn logische denken vertelde me dat de onderliggende oorzaken van langdurige ziektes niet regulier genezen kunnen worden. De symptomen kunnen weggenomen worden, maar de oorzaak blijft.

Op zoek

Een aantal jaren ben ik heel andere dingen gaan doen; werken in het buitenland, in de reiswereld, vliegen als stewardess, werken op kantoor, in een winkel. De drang naar meer weten bleef. Ik ging op zoek, vooral omdat ik me niet fit en gelukkig voelde. Doordat ik twee kinderen kreeg voor wie ik op mijn allerbest wilde zorgen, verdiepte ik mij weer in gezondheid, voeding en leefstijl.

Mijn zoektocht bracht me bij macrobiotiek, antroposofie, natuurvoeding, dokter Moerman, persoonlijke ontwikkeling, Schijf van Vijf, NLP, orthomoleculaire geneeskunde, klinische PNI en uiteindelijk bij Banting. Vooral de laatste drie brachten me antwoorden.

Stop met sjokken

Met al deze kennis en ervaring heb ik mezelf gezond, slank, vitaal en energiek gemaakt. Dit wil ik met je delen. Ook voor jou is een betere kwaliteit van leven mogelijk.  Ik kijk om me heen en zie mensen door het leven sjokken terwijl het zoveel vitaler en gelukkiger kan.

Wil jij ook gezonder, slanker, vitaler en gelukkiger zijn… want daar komt het wel op neer… maak dan gebruik van mijn kennis en vaardigheden en leer de teugels weer in eigen handen te nemen. Kijk bij mijn aanbod. Of trek de stoute schoenen aan en stuur me een bericht.

Klik hier voor meer informatie over Louisette.