Vlog #1: Wat levert Banting je op?

Banting is een nieuw begrip in Nederland. Op de website heb je kunnen lezen dat het om een low carb high fat leefstijl gaat. Misschien zegt je dat nog niet zo veel. In deze video vertel ik je over wat Banting je kan opleveren. Ook vertel ik je het ULTIEME doel van Banting.

Wat is gezondheid?

Iedereen zegt wel eens: “Zus en zo is goed voor je gezondheid.” We gebruiken het woord te pas en te onpas Wat is gezondheid eigenlijk? Ik vertel je in deze vlog wat ik onder gezondheid versta.

Koohydraten vs vet

Het verschil tussen koolhydraatverbranding en vetverbranding altijd al willen weten? Ik leg het je uit in dit filmpje.

Wat levert het op?

Waarom zou je in hemelsnaam al die moeite doen om in vetverbranding te komen en ketonen te maken? Het antwoord hoor je hier.